Έπιπλο

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Αντικείμενα που επενδύουν τον κάθε χώρο του σπιτιού και του καταστήματος, και μας συντροφεύουν στην καθημερινή μας εργασία αλλά και στην χαλάρωση στην κατοικία μας. Για την κατασκευή επίπλων έχουμε πάντα ως αρχή την ποιότητα, την άνεση, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την χρηστικότητα. Μετά από προσεκτική μελέτη χώρου, επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και σχεδιάζουμε έπιπλα σε συνδυασμό με το γούστο και την αισθητική του πελάτη για να καλύψουμε κάθε ανάγκη οικίας και καταστήματος με απεριόριστες δυνατότητες σε μέτρα, υλικά, χρώματα και τεχνικές.

Στους τομείς των επίπλων εσωτερικού χώρου, τραπεζαρίες κλασσικές και μοντέρνες, καθιστικό και σαλόνι κλασσικό, μοντέρνο και γωνιακό, κρεβατοκάμαρα κλασσική και μοντέρνα, έπιπλο μπάνιου σε πολλές διαστάσεις και υλικά, παιδικό και εφηβικό έπιπλο σε πολλούς χρωματισμούς, έπιπλα γραφείου και βιβλιοθήκης μοντέρνο και κλασσικό, επίσης μεγάλη γκάμα στρωμάτων και υποστρωμάτων, όπως επίσης και έπιπλα εξωτερικού χώρου και κήπου.

Πολλές από τις κατασκευές που εντοπίζονται μέσα σε μια οικία, τυχαίνει να χρειάζονται ειδική μέριμνα. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές, με ειδικά μέτρα, ιδιαίτερες απαιτήσεις, ιδιαίτερους χρωματισμούς, ιδιαίτερη αισθητική. Σε κάθε περίπτωση, μελέτη χώρου και λύσεις σε προβλήματα ειδικών κατασκευών.